بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی رازی بیرجند
۱۳۹۹ چهارشنبه ۳۰ مهر
ریاست بیمارستان در پیامی درگذشت دکتر وجدان را تسلیت گفت

دکتر سید محمد موسوی میرزایی در پیامی درگذشت دکتر سید مرتضی وجدان اولین سرپرست بیمارستارن رازی را تسلیت گفت.
به گزارش روابط عمومی متن پیام به این شرح است:

کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذوالجلال و الاکرام

با کمال تاسف و تاثر خبر درگذشت جانباز سرافراز دوران دفاع مقدس و شهید راه خدمت دکتر سید مرتضی وجدان غمی سنگین را در دلهای ما جای داد و مشیت الهی بر این تعلق گرفت که بهار فرحناک زندگی را خزانی ماتم زده به انتظار بنشیند.

ایشان که پس از افتخار آفرینی در سالهای دفاع مقدس تلاش های فراوانی برای پیشرفت نظام سلامت خراسان جنوبی در سمت های مختلفی از قبیل معاونت های توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و فرهنگی دانشجویی داشته است،در راستای آغاز به فعالیت بیمارستان رازی نیز بی شک تجهیز و راه اندازی این مجموعه مدیون تلاش های شبانه روزی ایشان و یادگاری ماندگار در راه خدمت رسانی به مردم می باشد.

اینجانب به سهم خود این مصیبت ناگوار را به خانواده گرامی ایشان ،نظام سلامت و خصوصاً همکاران مرکز آموزشی پژوهشی درمانی رازی تسلیت گفته ، سربلندی و صبوری همگان را از خداوند متعال خواستارم .

1399/01/09