به مناسبت هفته بدون دخانیات:تنباکو و مواد دخانی عامل انتقال ویروس کرونا و تشدید بیماری

به گزارش روابط عمومی با توجه به شعار امسال که با جمله محافظت از جوانان در برابر فریبکاری و ترفند های صنایع دخانی آغاز می شود، می توان دریافت دغدغه سازمان جهانی به پایین آمدن سن اعتیاد و فریبکاری های گسترده این صنایع برمی گردد.همان طور که مستحضرید با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا تبلیغاتی راجع به رابطه اعتیاد در پیشگیری از این ویروس شنیده می شود که کاملا بی اساس است. یعنی صنایع دخانی به هر حیله و شیوه ای جهت افزایش بازار خود متوسل می شوند. سازمان جهانی بهداشت توصیه کرده است تا بر ضرورت پررنگ شدن تاثیرات مخرب ترفند ها و روش‌های اغوا کننده و فریبنده صنایع دخانی بر افزایش مصرف دخانیات توسط نوجوانان و جوانان به ویژه بانوان و خنثی کردن آنها به هر شکل تاکید شود.

از طرفی مطالعات نشان می‌دهد که بیشتر افراد از زمان نوجوانی و یا جوانی شروع به کشیدن سیگار کرده‌اند. هر‌چه سن فرد کمتر بوده و مصرف دخانیات را در سنین پایین‌تری شروع کند، احتمال اعتیاد او به تنباکو و محصولات نیکوتینی بیشتر می‌شود. به همین علت بسیار مهم است که جوانان از سیگار کشیدن و هرگونه دستگاه‌های استعمال دخانیات دوری کنند.

با توجه به اپیدمی کووید 19 و ترفندهای صنایع دخانی برای سوء استفاده از این فرصت برای منافع خود و گسترش بازار مصرف، شعار ملی امسال "محافظت از سلامت عمومی در برابر ترفندهای صنایع دخانی و بیماری کرونا" تعیین شده است.

در پایان امیدواریم با افزایش سطح آگاهی مردم نسبت به مواد دخانی و صنعت دخانیات جامعه ای سالم و پاک با کمترین بیماری داشته باشیم.

1399/03/06
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.      آخرین بروزرسانی:1399/06/24