مراسم تقدیر و تشکر از ریاست پیشین بیمارستان رازی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مراسم تقدیر و تشکر از دکتر سید محمد موسوی میرزایی ریاست پیشین بیمارستان رازی با حضور مسئولینی از دانشگاه علوم پزشکی، ریاست بیمارستان امام رضا (ع)، سرپرست،پزشکان،سرپرستاران و مسئولین واحدهای بیمارستان رازی روز سه شنبه 9 شهریورماه 1400 در سالن آمفی تئاتر این بیمارستان برگزار گردید.در این مراسم دکتر ارجمندی مدیر درمان دانشگاه، آریافر سرپرست جدید بیمارستان، دکتر قائمی رئیس بخش جراحی مغز و اعصاب بیمارستان رازی و دکتر جوادی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با ایراد سخنرانی از زحمات دکتر موسوی در دوران ریاست بیمارستان رازی تشکر و سپاسگزاری کردند..دکتر موسوی نیز با تشکر از دست اندرکاران برگزاری این مراسم و شرکت حضار از همکاری و زحمات پرسنل بیمارستان در دوران ریاست وی سپاسگزاری و برای آنها و سرپرست جدید بیمارستان در ادامه مسیر خدمت گزاری به مردم و بیماران آرزوی موفیقت کرد.

همچنین حاضرین در جلسه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید دکتر وجدان و سایر افرادی که در راه اندازی و تجهیز بیمارستان تلاش شبانه روزی کردند با پیشنهاد دکتر قائمی خواستار نامگذاری سالن آمفی تئاتر بیمارستان به نام شهید دکتر وجدان شدند.

در پایان این مراسم نیز لوح سپاس و هدایایی از طرف مسئولین دانشگاه و پرسنل بیمارستان به دکتر موسوی اهدا گردید.

تقدیر از دکتر موسوی

1400/06/09
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت