چهارم مهر ماه روز جهانی بهداشت محیط گرامی باد
به گزارش روابط عمومی امروزه انسان در جهانی زندگی می‌کند که بواسطه پیشرفت سریع علم، دستخوش تغییرات فراوانی گردیده به طوری که هرروز شاهد ورود عوامل جدید و خطرناکی به محیط زیست انسانی هستیم به همین دلیل سلامت انسان که به عنوان مهمترین مقوله و محور توسعه پایدار در جهان امروز مطرح می‌باشد بیش از پیش مورد تهدید قرار گرفته است.
تغییر الگوی مصرف از منابع طبیعی به منابع مصنوعی همچون مواد شیمیایی، استفاده از سموم دفع آفات در گستره بسیار وسیع در کنار بروز پدیده‌های جهانی همچون تغییرات اقلیم، گرم شدن جهانی، باران‌های اسیدی، تخریب لایه اوزون و از سوی دیگر بروز بیماری‌های نوظهور موجب تحمیل بار مضاعفی بر مسئولیت‌های بهداشت محیط در جامعه امروزی شده است.
بهداشت محیط به فرایند ارزیابی، تصحیح، کنترل و پیشگیری از عواملی در محیط می‌پردازد که می‌تواند بر سلامت نسل حاضر و آینده اثرات ناگواری داشته باشد.
شعار سال 2021 روز جهنی بهداشت محیط " اولویت دهی به بهداشت محیط برای جوامع سالم تر در بهبودی جهانی" تعیین شده است که بیانگر نقش ویژه بهداشت محیط در توسعه پایدار می باشد.

بهداشت محیط
1400/07/04
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت