بيمارستان تخصصي، فوق تخصصي رازي
افتتاح مركز بازتواني قلب با حضور قائم مقام معاونت تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت
قسمت هاي مختلف بيمارستان رازي با حضور مسئولين افتتاح شد

به گزارش روابط عمومي با حضور قائم مقام معاونت تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري خراسان جنوبي، رئيس دانشگاه علوم پزشكي، فرماندار بيرجند و جمعي از مسئولان در حوزه بهداشت و درمان از مركز بازتواني قلب در بيمارستان رازي بهره برداري به عمل آمد. قائم مقام معاونت تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در اين مراسم با اشاره به بازديدهايي كه از پروژه هاي پژوهشي دانشگاه انجام داده با بكاربردن اين عبارت كه من شادابي پژوهشي را در مجموعه دانشگاه علوم پزشكي بيرجند شاهد بوده ام، گفت: هر چند دانشگاه علوم پزشكي بيرجند جزو دانشگاه هاي تيپ دوي كشور به لحاظ رتبه بندي است ولي كارهاي خوبي به لحاظ پژوهشي و علمي انجام و يا در دست اقدام است كه مي توان به فعاليت 4 شركت دانش بنيان و سايركارهاي زيربنايي اشاره كرد . آخوندزاده با بيان اينكه طي سه چهار سال گذشته فعاليت هاي زيربنايي خوبي در حوزه پژوهش در دانشگاه علوم پزشكي بيرجند شروع شده، افزود: اين فعاليت ها دانشگاه را به لحاظ رتبه بندي به دانشگاه هاي تيپ يك نزديك كرده است. وي به فرهنگ غني كه باعث هم افزايي در دانشگاه شده اشاره كرد و ادامه داد: مركز بازتواني قلب تا 30 درصد اثربخشي درمان اين بيماران را افزايش مي دهد و كاهش هزينه هاي درمان را هم در پي دارد .

وي خواستار فعاليت بيشتر دانشگاه براي مشاركت در كارهاي پژوهشي شد و گفت: خيرين پژوهشي در كل دنيا كمك هاي خوبي به اين حوزه دارند كه اين روند در سطح دانشگاه هاي كشور هم بايد بيشتر مورد توجه قرار گيرد . وي به راه اندازي بنياد خيرين پژوهش در دانشگاه علوم پزشكي تهران و حمايت اعضاي هيات علمي از اين بنياد در قالب كمك هاي مالي سالانه اشاره كرد و افزود : در دانشگاه علوم پزشكي بيرجند كارهاي تحقيقاتي عميقي انجام شده از جمله كورت سالمندان و كارمندان كه بسيار حائز اهميت است .

آخوندزاده با بيان اينكه با راه اندازي مركز بازتواني قلب ، پكيج بيماري هاي قلبي در بيمارستان رازي تكميل شده ، افزود: اين مركز نقش بسزايي در درمان و افزايش روحيه بيماران قلبي خواهد داشت. معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري خراسان جنوبي هم در ادامه با اشاره به ويژگي هاي منحصر به فرد خراسان جنوبي گفت: بايد با استفاده از كمك خيرين نيازهاي استان را مرتفع سازيم همانگونه كه در حوزه مدرسه سازي ورود خوبي داشته اند . ناصر خوش خبر با بيان اينكه فرهنگ مشاركت در امر پژوهش بايد نهادينه شود، افزود: به لحاظ نيروي انساني مي توان به خراسان جنوبي نمره خوبي داد .
رئيس دانشگاه علوم پزشكي بيرجند هم در اين جلسه گفت: تجهيزات اين مركز توسط خيرپژوهشي با هزينه اي بالغ بر5 ميليارد ريال براي ارائه خدمات به بيماران قلبي تامين شده است. دكتر دهقاني فيروزآبادي با بيان اينكه با ارائه خدمات بازتواني به بيماران قلبي مي توان افراد را سريعتر و با كيفيت مناسب به زندگي عادي بازگرداند، افزود: مركز بازتواني قلب با برخورداري از تجهيزات پيشرفته و حضور متخصصان پزشكي، نقش مهمي در تكميل دوره درمان بيماران قلبي ايفا مي كند.
معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشكي بيرجند هم در اين مراسم گفت : كليه بيماران قلبي مي توانند به مركز باتواني قلبي بيمارستان رازي بيرجند مراجعه كنند تا توسط پزشكان متخصص در حوزه قلب، تغذيه و مشاوره، روانشناسي و طب فيزيكي معاينه شوند و ميزان توانايي آنها براي استفاده از امكانات اين مركز برآورد شود. دكتر طوبي كاظمي با بيان اينكه جلسات پيش بيني شده براي بيماران در مركز بازتواني قلب 36 جلسه علمي است ، افزود: استفاده از امكانات اين مركز 30 درصد عوارض بيماري قلبي را كاهش مي دهد. وي با اشاره به اينكه بيماران در اين مركز هم به لحاظ جسمي و هم روحي رواني وضعيت بهتري پيدا مي كنند ،گفت:بعد از اتمام جلسات، با تيم بازتواني برنامه خارج شهري برنامه ريزي شده و بيمار قلبي در سال اول بعد اتمام جلسات هر سه ماه يكبار و در سال دوم هر 6 ماه يكبار بايد براي مراقبت به مركز مراجعه كند. وي با بيان اينكه بازتواني و توانبخشي قلب محدوده وسيعي از بيماران عمل قلب باز، آنژيوپلاستي، سكته قلبي، آنژين صدري و موارد مشابه را پوشش مي دهد، گفت:تمامي اين خدمات با حضور پرستاران آموزش ديده ومجرب وپزشكان دوره ديده ارائه مي شود .در اين مراسم علاوه بر مركز بازتواني بخش هاي vip ،كلينيك پيشگيري و ارتقاي سلامت،فيزيوتراپي،مركز آزمونهاي الكترونيك و كافه استعدادهاي درخشان نيز افتتاح گرديد.





- گروه خبری : اخباررازي,واحد پژوهش
- کد خبر : 34208
کپی لینک کوتاه خبر:
اشتراک گذاری در شبکههای اجتماعی
کلمات کلیدی

نظر دهید